Balıkesir’in Bigadiç ilçesinde 3 kişinin öldüğü, 5 kişinin yaralandığı kanlı sünnet düğününün ayrıntıları ortaya çıktı.

Bigadiç ilçesine bağlı kırsal Güvemçetmi Mahallesi’nde düzenlenen sünnet düğününde iki aile arasında çıkan çatışmada 3 kişi öldü, 2’si ağır 5 kişi yaralandı.

İddiaya göre, sünnet düğününde Vedat Y. (50) ile Yılmaz A. (50) arasında tartışma yaşandı. Bunun üzerine, Vedat Y.’nin oğlu Atakan Y. (17) yanında bulunan tabancayla Yılmaz A.’ya ateş etti.

İKİ KİŞİ ÖLDÜ

Babalarının vurulması üzerine Emre A. (23) ve Yusuf A. da (25) tabancayla ateş etti. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve sağlık görevlisi sevk edildi.

Sağlık görevlileri tarafından yapılan kontrollerde Atakan Y., Seyhan Y. ve Yılmaz A.’nın öldüğü tespit edildi. Ağır yaralan Vedat Y. ile birlikte çevrede bulunan ve kurşunların isabet ettiği A.S., A.M. ve S.Ç. ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı.

İKİSİ DE UZMAN ÇAVUŞMUŞ

Olayın ardından kaçan Emre A. ve Yusuf A. jandarmaya teslim oldu. Emre A.’nın Aydın’da jandarma uzman çavuş olarak görev yaptığı ve abisi Yusuf A.’nın ise Edirne’de Piyade Uzman Çavuş olarak görev yaptığı öğrenildi. İHA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You May Also Like

Piknik ateşi İzmir’i yaktı! Alevler şehir merkezine sıçradı

İzmir Yamanlar bölgesinde başlayan orman yangını, akşam saatlerinde Karşıyaka kent merkezine sıçradı. Binalar alevler arasında kaldı; vatandaşlar canlarını kurturmak için evlerine terk etmek zorunda kaldı. 17 ev tamamen yanarken, 105 ev ile 44 işyeri de boşaltıldı. Karşıyaka Belediyesi, ‘acil’ koduyla yardım çağrısında bulundu. Bölgeye giden Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, yangının piknik için ateş yakan 3 kişi yüzünden çıktığını açıkladı

Davut Türkoğlu: Hizmet Sektöründe Yapay Zekayı Pulkon ile Entegre Ediyoruz

Pulkon, sunduğu yenilikçi çözümlerle sektörde fark yaratmaya devam ediyor. Güvenlik, istihdam ve…

Sınıf sohbet grubuna giriş 75 TL

Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla öğrenciler, bölüm ve üniversite hakkında bilgi almak, sınıf arkadaşlarıyla tanışmak için Whatsapp, Telegram gibi mesajlaşma uygulamalarında kurulan gruplara kaydoluyorlar.

Sağlık Bakanlığından ‘Halk Sağlığı Haftası’ açıklamasında aşı vurgusu

Sağlık Bakanlığı, aşı olmanın, kişinin hem kendine hem de topluma karşı sorumluluğu olduğunu bildirdi. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, her yıl 3-9 Eylül tarihlerinde kutlanan “Halk Sağlığı Haftası”nın bu yılki ana temasının “Sağlığını erteleme, harekete geç” olduğu belirtildi.