celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber podoloji ankara katılım bankası kdv iadesi
Ana Sayfa Araba Haberleri 25 Şubat 2023 40 Görüntüleme

Mercedes Benz 2023 modellerinin ön gösterimini yapacak!

Mercedes Benz 2023 yılı yeni modellerinin ön gösterimini yapacak. Marka 2022 yılında bir strateji toplantısı yaptı. Bu toplantıda giriş seviyesi için yeni bir model ve tüm serileri daha lüks hale getirmek gibi kararlar alındı. Bunun neticesini göreceğimiz ön gösterim tarihiyse giderek yaklaşıyor.

Mercedes Benz 2023 yılı modelleri nasıl olacak?

2022 yılında bir strateji toplantısı yapan marka, yeni Mercedes modellerinin nasıl olacağına karar verdi. Bazı modellerin daha lüks segmente hitap edeceğini söyledi. Bu durum aslında yeni bir modelin işaretçisi değil. Sadece Mercedes Benz 2023 yılı modellerinin daha lüks donanımlara sahip olacağının göstergesi.

Yeni modeller için alınan ikinci önemli karara geldiğimizde ise yeni bir CLA selefi bize göz kırpıyor. Mercedes Benz 2022 yılındaki toplantıda CLA selefi bir modelin teaser görüntülerini yayınlamıştı. Burada aracın daha çok genel hatlarını gösterdi. Şirket yetkilileri bahsi geçen aracın 2024 yılında üretim bandında olacağını belirtti. Ardından 2023 ön gösteriminde daha kapsamlı bir teaser olacağını da söyledi.

Yeni kompakt model esintileri!

Mercedes Benz CEO’su Ola Källenius, röportajında markanın gelecek hedeflerinde kompakt araçların olduğunu söyledi. Bu yeni kompakt modellerle ilgili bazı detaylar da paylaştı. Ailenin ilk üyesi olan kompakt modelin Mercedes Modüler Mimari’si MMA’yı içeren ilk model olacağını belirtti.

Modüler mimarı ile gelecek olan kompakt modelin bu sayede hem elektrikli hem de içten yanmalı olması bekleniyor. Kompakt model markanın giriş seviyesine hitap edecek ve ilerleyen zamanlarda giriş seviyesinde CLA, CLA Shooting Brake, GLA ve GLB kalacak.

Konuyla alakalı diğer videolarımızı izlemek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com